Snabbis om vad som har hänt..

Hejhej!§
I måndags var jag, becka, agnes och beckas mamma i T-centralen (och på slussgatan ') och shoppa. Jag köpte mina blåa sss mjukisbyxor (Kungl Svenska Seglar Sällskapet) som är assköna! =D Och en rosa T-shirt ( också sss). 
Sen dagen efter var vi och såg MAMMA MIA!! =) Den var asbra! Och i dag så sov maja o becka över hos mej. Det var kul, fast vi la oss vid kvart över 1... Lite tråkigt men. Innan vi la oss badade vi, och skulle se The Simpsons Filmen men så blev det inte så jag fick låna den av maja och se i dag. Sen har vi typ gungat gungbräda , maja har för tillfället bandage på handleden för vi gungade så man flög.. o så har vi (och maia) hoppat över hinder. (stolar med en krata i mellan sej, och en  vattenslang i ett träd X) 
Det var typ allt.
Pusspuss från hannsi <3

Becka i da

Hejhej, i dag har jag eller är med becka. Vi var i Ringen och tittade. Jag köpte en eyeliner. Vi hittade en parfym man blev drogad av X) HAHA, måste köpa den om den finns billig någon stanns... Sen skulle jag köpa sss eller ucla tröja, men det fanns inte :(( Inte på globen häller.. Synd aja.. Annars var det OS-i-bejing-invigning.
Har inget mer att skriva just nu. Pusspuss