Klättra i träd


Pastellrosa träskor - Moheda
Vita knästrumpor - Åhléns
Jeansshorts - Killah 
Rosa linne med texten "Angel" - Victoria's Secret
Beige kofta - Ti Mo
Peace-halsband - pappas från en hippiefest ^^
Armband med hjärta - Erika har gjort
Armband med blomma - Mormor
Vitt diadem - Tamara och Saga

Titta mina nya träskor! Är de inte fab? Jag lovar att visa de närmare senare, men det var bara så skojigt att klättra runt i vårt träd och fota hela mig, och eftersom ni sagt att ni vill ha dagens outfit så tänkte jag att det passade bra. Ignorera dock mina ansiktsuttryck, hehe. (Och nej, jag är inte så där smal - det är bilden. Jag kan posta en annan bild också om ni vill.) Ha en trevlig kväll ♥

Back to Basics LvF13

Igår kom jag till Alva strax efter sex och tänkte då att vi bygger legosödra på en timme, sedan kanske vi bara chillar en timme och så kommer jag hem till halv nio. Fem timmars intensivt byggande senare var vi äntligen klara. Halv tolv. Så jag han inte blogga igår för jag kom hem vid ett och det är väl ändå en giltig anledning till att inte blogga?

För er som nu inte hänger med: minns ni mitt och Ellens Tunnelbanetagg till läroverksfejden? Well, "Back to basics" (bygg din skola i lego) är en ny minideltävling som jag och Alva tog på oss ansvaret för. Vi tänkte nog båda att det skulle bli betydligt enklare, men om man går in till hundra procent tar det tid. LEGO är svåra grejer... Men notera nu att vi har våra träd, statyn, en svår estet, en hen med tjejkropp och mustach och våra runda fina (sjukt jobbiga att bygga) aula.

Vi är grymma, cred till oss ♥

Ludwig 1 år

 
Förra söndagen fyllde min yngsta kusin Ludwig 1 år och här ser ni en av hans två presenter från oss! Jag syftar då inte på Britta utan tröjan (Britta agerade bara modell).

För er som är riktigt långsamma så är det alltså en Hogwartströja. Den bakomliggande tanken är att... Alltså jag skulle inte säga att jag inte skulle tycka om honom om det visar sig att han är mugglare, men jag försöker så klart främja att han ska bli en trollkarl (regel nummer sex: uppmuntra, men tvinga inte).
 
Detta måste dock ske i smyg för jag är inte säker på om Jonte och Jenny (hans föräldrar) approvar. Förhoppningsvis är de inte smarta nog att förstå vad tröjan egentligen är, och förhoppningsvis tycker de bara att den är söt.

Jag måste nu påpeka att jag inte har en aning om i fall Ludwig är en Gryffindor, och om det visar sig att han är något annat är det 100% okej. Men man var tvungen att välja ett elevhem när man beställde den. Föresten kommer tröjan från American Apparel och är helt i bomull i fall någon av er känner en yngre person som behövs ledas in på rätt spår här i livet. 

Ha en trevlig kväll, XOXO Honey ♥

P.S. Vår andra present var BRIOs klassiska tax.