I've poisoned your tea

En varm sommardag i juli bjöd jag Sandy och Agnes på afternoon tea i min trädgård. I sommarklänningar åt vi mina nybakta hallonscones med marmelad och creme cheese, trekantssandwichar a la Agnes och jordgubbs- och rabarber cupcakes. Självklart dracks även en eller två kannor te (Four Red Fruits från Kusmi) i min blommiga teservis. 
 
Hoppas ni har det bra, nu ska jag och bada. Pussar och kramar från Honey 

Be-E-Te-Y-Ge

Hur ångestladdat det än är tror jag att jag nu kan hantera att skriva ett inlägg om mina senaste betyg så let's go..!
 
Spanska 3:
Jag fick A i Spanska 3. Jag vet att Marta var frikostig med betygen och det är väl på sätt och vis trevligt. Dock förstår jag ändå inte varför jag fick A; i samtal förstår jag bara lösryckta ord och pratar gör jag ännu sämre. Jag kan inte mer än basmeningar som "hej, hur mår du?" och "okej". (Jag vet att jag borde kunna mer, men jag glömmer hur en bygger meningar och tappar ord. Det är synd.) Läsförståelse är jag okej på och skriva kan jag göra på C-nivå om jag fått förbereda mig. Ja, som sagt... Frikostig. Egentligen förtjänar jag ett B eller C. Men jag är ju van vid högre betyg än jag förtjänar.
 
Engelska 5:
Jag fick B i Engelska 5. Jag ville ha A, men för att vara ärlig så har jag ett kargt ordförråd och uppenbara brister i enkla typiska årskurs fem-regler som när en ska använda "doesn't" (med fler).  Extremt genant faktiskt, men så är det. Sammanfattat kan vi säga så här: ville ha A, fick B, förtjänar C. 
 
Matte 2C:
Jag fick B. I förra kursen fick jag A. Det innebär att jag sänkt mig. Det är konstigt, för under förra kursen kände jag att jag inte förstod någonting medan under den här kursen så var jag glad att jag äntligen hade lite koll och förstod. Och så var det verkligen inte så. Det är jobbigt, för uppgifterna på nationella var inte svåra. Värt att nämna är att om jag hade fått ett mindre E-poäng på nationella hade jag fått C. Jag är väl besviken, för jag trodde bättre. Men som vanligt överskattar jag mig själv.
 
Samhällskunskap 1B:
Jag fick B, men jag vet inte vad jag lägger i det för nästan allas betyg i samhällskunskap är skeva. Jag vet flera som borde fått A och inte fick det. Själv borde jag fått C. Men nu blev det så här. Det är faktiskt synd att vi har en så dålig lärare i samhällskunskap för jag hade verkligen uppskattat att få lära mig något på ett år. Tur att en går Södra där människor vill diskutera samhällskunskap utanför klassrummet också.
 
Fysik 1:
Jag fick D. Det är sorgligt. I slutet kändes det som om jag hade lite koll på kursens innehåll, men ack så fel jag hade. Jag hade inte ens förstått att en skulle förstå hälften av det som kom på nationella. (Hängde ni med där? Alltså hälften av det som kom på nationella hade jag, då Rickard nämnt det, klassat som för-svårt-för-att-vi-ska-kunna.) Det som är sorgligt är att jag verkligen tycker fysik är roligt och intressant, och jag kan verkligen bli glad av att plugga fysik. En borde inte få det betyget när en gillar ämnet. Nej, ytterst beklagligt att jag är alldeles för korkad. Korkad. Ointelligent. Dålig. Helt ärligt, vad fan gör jag på naturlinjen? D? Det är SÄMRE ÄN MEDEL. Är jag sämre än medel? Japp. 
 
Svenska 1:
Jag fick B. A på muntliga, A på läsförståelsen. D på skrivdelen. F på skrivuppgiften innan det. Det är patetiskt. PATETISKT. Jag hatar mig själv. Hatar mig själv. Hatar mig själv. Varför är jag så dåligt på att skriva? Fan. Vad gör jag? Varför har jag ens en blogg? Lol. Dö. Min förra svenskalärare Christina sa redan första terminen i åttan att jag var ett solklart MVG och det höll hon fast vid. Wtf hände? Helvete. D? F? Fuckfuckfuck. Faaaaaaaaaaaan. Alltså fy fan vad jag är värdelös, hahahaha. Jag dör. Eller alltså inte på riktigt. (Eeelleeeer?) Hahahaha, och så gör det. Sicket troll jag är. Nu mår jag illa... För övrigt har jag börjat må illa när hemska saker sker (som när djur misshandlas.) Guuuuud. D? Jeeez, och människor säger att det är dumt att jag skär mig. Lol. "Don't they shine beautiful? (...) You'll soon drip precious rubies...  At last, my right arm is complete again!" <--- Antagligen mitt favoritcitat från Sweeney Todd. Och så fick jag D i fysik. Nej, alltså... Bara nej. Mina betyg är så pinsamma att jag inte borde publicera dem. Himmel och pannkaka. Dödödödödödödödödö. 
 
Jag trodde jag skulle klara att skriva om mina betyg - guess I was wrong. Fasiken att jag lovat att åka till Spanien med Sara (ett löfte jag ämnar fullfölja, och tilläggsvis ser mycket fram emot). Och det är bara en månad till skolan börjar (för er andra i alla fall...) Hur ska jag lösa detta?