Vi vet alla känslan...

Den där känslan man får när man alltid brukar klä ut sig till påskhare på Påskafton, men inte kan hitta kaninöronen från Liseberg så man tar sin Yodaöron istället... Jag är säker på att det hänt er också.

Notera Moltas i bakgrunden som just hittat sitt påskägg, haha :')

Breakfast at Johanna'sFoton från en skolmorgon då jag och Ellie åt blåbärsscones i Victorias Secretnattlinnen ♥_♥ 

Varför uppdaterar jag alltid så sent? D:

Anyway... I dag klockan ett mötte jag Ellen vid Götgatan och vi köpte med oss mat som vi åt på en mur i solskenet. När vi ätit och frysit fingrarna av oss gick vi till Mariatorget och efter århundranden av letande hittade vi ett kafé som var öppet på långfredagen. Lyckliga köpte vi en brownie-ish och vad vi misstänker var en citronbakelse och båda var sjukt goda. Vi hade det underbart och jag förstår inte hur jag ska kunna leva fram till på onsdag utan henne och Sara. Uppriktig panik. Men jag är en stor flicka, jag kan ta hand om mig själv ^^ Eller? (Det är nog tur att Klara är hemma.)

Hur som helst så åker Ellen till Paris i morgon och Sara till Istanbul. Jag saknar dem så mycket att det gör lite fysiskt ont vilket är ganska skumt. Men jag klagar inte, för det är ont på ett bra sätt (till och med om vi bortser från att jag gillar smärta, haha).
 
Jag bör nog sova nu. Dröm sött ♥

Lilla lådan


Hej hopp! ♥ Det är dags för en korfattad uppdatering om vad som har hänt:

I går var min sista dag i skolan innan lovet. Jag var fett nere och bland annat spenderade jag tjugo minuter under en bänk i aulan och lyssnade på musikarna och var hög. Efter skolan åkte jag till mina kusinvitaminer och vi tillsammans med Julli (Amandas bästis sen för alltid) var inne på datorn/pratade/drack te/spelade Med Andra Ord/ pluggade/hade det mysigt.
 
I dag följde jag med Klaris till skolan, hoho. Alltså så här: jag har lov ^ Jag gillar Klara ---> Jag vill vara med Klara ---> jag är med Klara. Sen om Klara är i skolan eller inte spelar inte så stor roll för mig. Så jag har haft en hel dag av att iakta Klaras vardag vilket har varit ytterst lärorikt. Mina slutsatser är lite för hemliga för bloggen men jag kan säga att 1. Alicia är en riktigt trevlig prick och jag förespråkar starkt hennes och Klaras vänskap. 2. Klara och tjejen i en söt blå skjorta med vita prickar sjunger Emmylou jättebra. 3. Jullan (mindfuck, har jag rätt att säga Jullan trots att jag inte känner henne personligen, utan via Klara?) hade en supersöt kjol, men jag fick aldrig tillfälle att säga det... Bör jag skriva det på facebook?
 
Efter skolan klädde jag, Klara och Amanda ut oss till påskkärringar och gick och överraskade mormor. Jag var Hawaii-påskkärring, Klara var rom-påskkärring (får man säga zigenare eller inte, jag är så förvirrad) och Amanda var pirat-påskkärring. Vadå att vi är 14, 17 och 18?
 
Sen hämtade pappa mig och nu är jag här i mitt rum och har just slutat vara hög. Puss och kram ♥