Planning planning


Jag vet inte ens hur det här hände?
 
Söndag: Plugga fysik med Miriam och sova över där.
Måndag: Öppet hus, hålla i rundvandring och mingel för niorna. Styrelsemöte.
Tisdag: Stellas födelsedag. Läroverksfejden (idrott). Träffa mamma. Baka kakor till Ellen
Onsdag: Ellens födelsedag. Pink Wednesday. Alex och Aleks kommer på middag. Valborg. 
Torsdag: Plugga :))) Humorgalan på Berns.
Fredag: DA-picknick. Tårtkalas med kåren. Fira Ellen.
Lördag: Utskottskickoff 11-24.

På den här nivån är i princip alla mina dagar planerade den kommande månaden, så yey for me. (OBS: vi ska ej glömma att lägga till nationella i matte, fysik, biologi, spanska, svenska och engelska som lite extraparty också :))) ) 

Seriöst, jag förstår verkligen inte hur alla andra klarar av att ha ett jobb utöver det här? Haha. Men aja, nu ska jag procastinatea, så heiiidååå.

Födelsedagspresenter 18 årBlå väska från Samantha Vega - Föräldrarna
Blommigt paraply - Föräldrarna
Guldur från min Farmors mammas moster - Farmor
Japansk kimono med körsbärsblommor - Föräldrarna
Turkos klänning med tranbär - Mormor
Totoro - Föräldrarna
Sagor för barn över 18 år av Tage Danielsson - Farmor
Rutig hattask - Farmor
Brun hatt från Hattbaren- Farmor
Svart hatt - Jonte
Tardis-burk - Moltas

Här är några saker jag fick som födelsedagspresenter. Vet att det var länge sedan, men bättre sent än aldrig.

Annars så är för närvarande klockan halv nio och jag är på väg hem från skolan efter kårmöte, hohoho ^^ Alltså eftersom jag visste att det skulle vara soligt idag så satsade jag barbent, men tänkte inte på att det skulle vara kväller när jag åkte hem, så det är lite kyligt just nu men jag ångrar mig inte eftersom det ska bli vinter igen på onsdag. Det var allt, adiou.
 

Påskharar och äggmackor

Trots att vi reste hela långfredagen, så ordnade vi ändå en färgglad påskfrukost på lördagen som bestod av att jag färgade ägg som vi sedan åt solgula äggmackor med gräslök ^^ Vidare den dagen så fixade jag lite hemma och packade upp medan mina föräldrar hämtade Moltas. Gick också till mataffären och bjöd därefter mina föräldrar på broccolisoppa och nybakta brödkycklingar ute i trädgåren i solskenet, och efter det gjorde jag och mamma citronsill innan vi gick ut på en promenad med Moltas. På kvällen åt vi påskmiddag med sill, lax, ägg, västerbottenpaj och annat påskigt, och på söndagen kom mormor över på middag. Moltas var också ute i trädgården och letade påskägg och då jag inte hittade mina obligatoriska Yoda-öron (som jag brukar ha då jag är påskhare), så tog kattöron istället, hehe. Aa... Det var väl lite så min påsk var typ. Eller jag har i alla fall inte riktigt något mer att säga, så det blir ett avslut där. *Avslutningstrumvirvel med kycklingpip som avslutning* XOXO Honey.

P.S. Avslutningsljudet är inspirerat av orgeln som Butter spelar på i Snövit.