Hemodlad hummusFörra veckan skördade jag äntligen Pumpan Pattabhi! Gjorde kryddig pumpahummus på linser och åt med grönssaksstavar medan jag läste bok - perfekt lördagsmys! Tänk att jag odlat honom från ett frö av en av förra årets pumpor... Fantastiskt! Han föddes ju sent på säsongen till följd av kalla våren och vägde inte så mycket (det hjälpte inte direkt att jag var borta större delen av sommaren...), men fin blev han. Tack till Helena som vårdat honom när jag var i Spanien och tack till rosenhäcken som skyddat honom då jag var på Sweden Rock och sedan på Gotland. Odling är så underbart! Namaste, Johanna.
 
P.S. Älskar att Pattabhi fick en affro av sellerin!


Hela Pattabhi och sot från min sängbord.

Foton från civilisationen

Förmiddagsyoga för Lasse.
 

Acai bowls med PB & hallon + granola, kokosflingor & mango/ blå spirulina-chia & valnötter

 Ollie et moi!
 
Herren i skogen
 
Vissa bär på morgonpinnar och andra på vattenflaskor

Sussie och jag lunchdejtade på Sally Voltaires (som verkligen har gått ner sig) och åt fylld zucchini på en fånigt liten sallad med bröd och hummus// linssoppa, ratatouille & tre (!) sorters hummus

Jag och Sussie, haha! (OBS det finns en gömd Shay i bilden!)

Höst-Moltas

Agnes och jag på prommis med hennes vovvar uppe på Skinnis (där hon bor?!) 


Soffmys med Gran Hotel
 
Önskar att jag kunde stannat några dagar till, men plikten (aka tentaveckan) kallade. Älskar hur som helst att komma tillbaka till min lägenhet i Varberg också, så det är frid och fröjd!
Namaste, Johanna