Om äventyr och att leva

 
Vid det här laget vet de flesta att jag varit ute och rest i snart två månader. Kanske borde jag uppdaterat redan innan jag åkte, men jag antar att de flesta som läser min blogg vet varför jag inte uppdaterade så mycket under våren och det är helt okej. 
 
Jag befinner mig sedan en halv månad tillbaka i Indien efter att ha rest runt först på Bali och sedan i Vietnam och  Kambodja. En del av tiden har wifi-uppkopplingen varit tveksam, men den faktiska anledningen till att jag inte uppdaterat här är så enkel som att jag inte velat spendera tid framför skärmen när jag kunnat göra så mycket annat. För att jag inte velat missa chanser. Och herregud, vad jag fått uppleva! Människor, natur, djur, event, kultur... Ubud, Gili Trawangan, Lombok, Canggu, Hanoi, Nihn Binh, Sapa, Saigon, Phnom Phen, Siem Reap, Rishikesh och nu Mysore - tolv boenden på två månader, förstår ni hur mycket det är? Och det galna är att äventyret bara börjat. 
 
Klockan är redan nio så jag är redan uppe alledels för sent, men vill bara säga att min uppdatering förhoppningsvis kommer stabilisera sig då jag blir lite mer bofast. Nu måste jag dock verkligen sova för imorgon är cirka den största dagen i mitt liv, eller åtminstone en topp tio. 
 
Jag är så tacksam för allt det här att jag saknar ord. Det är märkligt när något en planerat och drömt om så länge plötsligt är ens verklighet... Jag får återkomma om det och vad som lett mig hit.
 
Lång kram! Namaste, Johanna