Våffeldagen 2014
Gröna våfflor i grekisk stil med cocktailtomater, kalamataoliver, riven gurka och fetaost.
Kanelkryddade äppelvåfflor med yoghurt och russin.
Idag är det Våffeldagen, men eftersom jag visste att jag antagligen skulle befinna mig i Bilbao idag så bestämde vi (hemma hos mig) att fira Våffeldagen innan jag åkte.
Eftersom matvåffelrecept generellt sätt är tråkiga och mainstream, så freestylade jag och uppfann mitt eget grek-inspirerade recept. Vanligtvis så är det väl en sed att våfflor serveras med någon form av sås/röra/yoghurt, men eftersom jag serverade riven gurka (som ju innehåller mycket vätska), så blev det bra ändå.
I övrigt så kommer jag hem på fredag (förutsatt att jag är i Bilbao alltså, detta är förskrivet så I wouldn't know).
Ha en våfflig dag, adiou de Honey.
Eftersom matvåffelrecept generellt sätt är tråkiga och mainstream, så freestylade jag och uppfann mitt eget grek-inspirerade recept. Vanligtvis så är det väl en sed att våfflor serveras med någon form av sås/röra/yoghurt, men eftersom jag serverade riven gurka (som ju innehåller mycket vätska), så blev det bra ändå.
I övrigt så kommer jag hem på fredag (förutsatt att jag är i Bilbao alltså, detta är förskrivet så I wouldn't know).
Ha en våfflig dag, adiou de Honey.