Rödkålsbulgur med quornplättar

Rödkålsbulgur med quornplättar och timjan-tzatziki.
 
Vi hade verkligen shitloads med rödkål kvar sen julen så hittade och prövade ett recept på rödkålsbulgur (vilket var jättegott!), så det var trevligt. Dock så har vi fortfarande sjukt mycket rödkål kvar och jag vet inte riktigt vad jag ska göra med den, så det är väl vad jag spenderar mina dagar med att tänka på... (Eller något.)

DW- mysmiddag- och fangirlkväll


Gulashsoppa med tofu⎜Chokladvåfflor med banan, tofulineglass, smält choklad och raw choklad.

Igår efter att Linnea slutat för dagen i sin bokhandel så kom hon hem till mig och vi lagade egen gulashsoppa på tofu, som vi sedan åt medan vi tittade på andra avsnittet av sjätte säsongen (av nya who): The Impossible Astronaut. När det var klart (och jag hunnit bli väldigt förvirrad), så gick vi upp till köket och gjorde chokladvåfflor med smält choklad, banan, tofulineglass och raw choklad, och de åt vi sedan medan vi tittade på Day of the Moon (nästa avsnitt). Därefter fick Linnea den obehagliga idéen att vi borde se Blink så då gjorde vi det och hade allmänt mycket panne, främst på grund av att jag sa: "Linnea, om du twittrar, och jag twittrar - vem håller då koll på statyerna?" (!!!) Nej, mycket obehagligt! Efter det behövde vi göra te, så det gjorde vi, och sedan avslutade vi med att se det fjärde avsnittet av säsong sex: The Curse of the Black Spot, vilket var ganska skevt. (I blame Moffat.)

Så ja... Där fick ni en utförlig (eller inte?) beskrivning av min gårkväll - hoppas det gladde er. Här är för övrigt en länk till Linneas blogg som jag tycker ni borde läsa eftersom det är en av de bästa bloggarna.

Stay tuned, X Honey.

Korsa beundrarskaror

 
För att uppdatera lite om vad jag sysslar med så var jag som sagt på Caradhraskväll hos Jens i lördags, och jag sov över där till söndagen. Efter att vi sett Mean Girls så spelade vi Risk och det förekom väldigt mycket maktgalenhet, onda skratt och hybris samt många känslor rörande landet Siam. 
 
Efter att ha åkt hem på söndagen så träffade jag Miriam och vi försökte plugga fysik och kemi (med ytterst tveksamt resultat), och jag känner att jag bör plugga mer, men jag vet inte om det går. Men det är framtida Johannas problem, hehe.
 
Nu kommer snart Nea hit och vi ska ha Doctor Who- mysmiddag- och fangirl-kväll. Hoppas alla har ett bra lov, XOXO Honey.

P.S. Känner att "korsa beundrarskaror" inte ger samma känsla som "cross fandom", men jag kände mig nytänkande så nu blev det så.